Uw Houten Vloer Schuren wij met veel passie en plezier!

Ook uw houten vloer schuren? De juiste kennis en kunde zijn onmisbaar wanneer u kiest voor uw houten vloeren schuren. Daarnaast is het ook van belang dat alleen de beste schuurapparatuur wordt gebruikt en dat deze goed afgesteld is. Voor de leek is dit altijd een knap lastige klus en daarom maken we u dus graag bekend met onze verschillende mogelijkheden van parket renovatie bij u in huis. Het schuren van uw  parketvloer maakt hem weer helemaal mooi en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken en vochtsporen. Deukjes en krasjes in het hout verdwijnen dus als sneeuw voor de zon zodra onze parketteurs er met de specialistische apparatuur overheen zijn gegaan. U kunt weer volop genieten van uw gladgemaakte vloer, maar voor het zover is brengen we natuurlijk eerst nog wel de broodnodige bescherming op de parketdelen aan.

30 Jaar ervaring in Houten Vloeren Schuren en behandelen

Het team van Parket Schuren Veenendaal heeft een zeer ruime ervaring van maar liefst 30 jaar met houten vloeren schuren op locatie. Dit doen we zowel in Veenendaal als in de vele plaatsen er omheen. Denk bijvoorbeeld aan Ede, Tiel, Barneveld, maar ook aan Wijk bij Duurstede en Wageningen. Heeft u een parket schuur specialist nodig in andere delen van Utrecht of Gelderland? Ook dan zit u bij ons dus helemaal goed! We verzorgen al sinds jaar en dag complete parketvloer behandelingen naar 100% tevredenheid van onze klanten.

Uw Houten Vloer Schuren en Lakken voor optimale bescherming

Kies na het houten vloer schuren altijd voor het aanbrengen van een goede laklaag. Dit zorgt ervoor dat de fraaie aanblik van het pas geschuurde hout lang in stand kan worden gehouden. Nieuwe beschadigingen of slijtsporen zullen op deze manier dus minder snel ontstaan. Ook als u een glas water laat omvallen of als er een bloempot op kapot valt zal een goed gelakte houten vloer minder kwetsbaar zijn. Het lakken van uw parketvloer kan dus vrijwel in iedere gewenste tint of kleur en in mat of glans. Kies daarom dus direct voor uw houten vloer schuren door de parket experts uit Veenendaal! U wordt dan volledig ontzorgd en beschikt voortaan weer over een prachtige houten vloer als nieuw.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Houten Vloer Schuren en Oliën zorgt voor een natuurlijke uitstraling

Een nieuwe en pas gelegde houten vloer is in het begin heel mooi, maar naarmate de jaren vorderen gaat steeds meer van zijn oorspronkelijke glans verloren. De verweerde look die dan ontstaat kan u beslist aanspreken, maar voor de kwaliteit van het hout is dit niet bevorderlijk. Wacht daarom niet tot het laatste moment met uw houten vloer schuren, maar sein ons tijdig in. Zo voorkomt u dat u er te laat bij bent en de hele vloer dus moet vervangen. Een mooie optie bij uw vloerrenovatie is de houten vloer schuren en oliën. Hierbij wordt er een optimaal dekkende laag olie aangebracht die het parket dus een goede bescherming biedt tegen vuil, stof, zand en vloeistoffen.

Houten Vloer Schuren en Hardwax voor een extra beschermlaag

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een snelle en gedegen service. Ons gecertificeerde team is altijd op korte termijn inzetbaar in uw woning. Doordat wij stofvrij houten vloer schuren vliegt er minder houtgruis en stof door de ruimte, waardoor we ongehinderd en in een lekker tempo uw vloer kunnen renoveren. Daarna kunt u dus kiezen voor het aanbrengen van hardwax. Dit is een vrij nieuw soort beschermmiddel dat geldt als een verbeterde opvolger van de bekende boenwas. Het toevoegen van hardwax is een precieze klus die onze parketteurs moeiteloos voor u uitvoeren. Hardwax is er in mat en zijdemat en verkrijgbaar in tientallen schitterende kleuren.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

De verzorging van uw kwaliteitsvloer van hout geeft u natuurlijk niet zomaar uit handen aan de eerste de beste parketteur. Wij komen daarom graag bij u langs en bieden u een volledig vrijblijvende vloerinspectie op locatie, waarbij zowel uw eigen wensen als de mogelijkheden omtrent uw houten vloer schuren aan bod komen. De staat van uw houten vloer is medebepalend voor de opties die we u kunnen bieden. Na de vloerinspectie komen we met een passende offerte met een heldere berekening van de kosten. Daarna is de beslissing aan u of we direct aan de slag mogen gaan!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES