Parket Schuren Ede

Parket schuren Ede voor een parketrenovatie door een lokale specialist. Het leggen van een parketvloer in uw woning te Ede is een vrij eenvoudige klus die door steeds meer mensen zelf wordt gedaan. Als het echter tijd is voor een opknapbeurt van de houten vloer, dan is het toch echt tijd om de ervaren parketteur in te seinen. Het enthousiaste en zeer vakkundige team van Parket Schuren Ede is dan de keus bij uitstek. Hiervoor kunt u dus ten allen tijde heel gemakkelijk een afspraak maken via de telefoon, per mail of via het contactformulier dat u hier op onze web-site vindt. Het schuren van uw houten vloer in Ede door de parket experts zorgt er dus voor dat uw parket moeiteloos nog weer een heel aantal jaren meegaat. Geen gedoe dus met het uitbreken van uw huidige vloer en het leggen van nieuw parket, maar gewoon kiezen voor een opknapbeurt.

Waarom parket schuren in Ede?

Parket schuren Ede is een heel mooie en weinig ingrijpende manier om een houten vloer met beschadigingen en verkleuringen naar zijn oorspronkelijke staat terug te brengen. Onze parket vakmannen schuren uw vloer in drie tot vier schuurgangen volledig op, waarbij overigens maar een zeer dunne laag van de bovenkant gehaald wordt. Dit is dus voldoende om de aanwezige schade en ontsierende plekken in hun geheel te verwijderen. Door te kiezen voor parket schuren bereikt u twee doelen. Niet alleen ziet uw houten vloer er weer fenomenaal uit, maar ook wordt hij met onze doeltreffende aanpak op de juiste wijze beschermd tegen nieuwe beschadigingen. Na het schuren brengen we namelijk een nieuwe afdeklaag aan. Hierbij is er dus de keuze uit een drietal varianten, te weten olie, lak en hardwax.

25 jaar ervaring als meester parketteur te Ede

Voor uw parket schuren Ede regelt u natuurlijk niet zomaar een bedrijf. Ga dus altijd in zee met ervaren parketteurs voor het opknappen van uw verkleurde of beschadigde houten vloer. U zit wat dat betreft bij ons dus helemaal goed. We hebben 25 jaar ervaring als meester parketteur te Ede en bezitten alle benodigde kennis voor een keurig en volledig herstel van parketvloeren. Bij onze vloer reparaties en renovatiewerkzaamheden maken we uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit middelen en apparatuur. Eén van onze paradepaardjes is dat we altijd stofvrij uw parket schuren. Hierdoor kan de klus dus nog sneller, beter en prettiger worden geklaard en komt u thuis in een schoon huis met een prachtig herstelde parketvloer.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Nadat we uw parket schuren Ede is één van de mogelijkheden het toevoegen van olie. Dit is speciale olie van hoge kwaliteit die goed bestand is tegen grote temperatuurverschillen. Zo is het dus de keuze bij uitstek voor iedereen met een vloerverwarming in huis. Het is erg belangrijk om het parket schuren en oliën aan de professional over te laten, want alleen op deze manier bereikt u dus wat u wilt. Onze parketteurs zijn gecertificeerd en beschikken over een ruime ervaring met parket renovatie. De olie brengen ze gelijkmatig over de houten vloer aan, zodat zelfs de meest lastige hoekjes en randjes behandeld en beschermd worden. Na het drogen is uw parket dus uitstekend beschermd tegen vervuiling, nieuwe schade en vocht. Wilt u ook uw parket schuren Ede door ons specialistische team? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Parket schuren en lakken

Een andere heel bekende manier is parket schuren en lakken. Dit is één van de meest gebruikte methodes van parket renovatie. Uiteraard kunnen wij ook dit voor u uitvoeren in uw woning in Ede. Het lakken van uw geschuurde houten vloer zorgt ervoor dat het fraaie patroon van dit natuurlijke materiaal mooi wordt belicht en op de juiste wijze tot zijn recht komt. Daarnaast zorgt het ook voor een goede bescherming. Hiervoor brengen onze parketteurs een aantal lagen lak aan op het hout. Tussen de lakbeurten door wordt er telkens gepolijst, zodat de lak nog beter in de toplaag van het parket kan trekken. Hierdoor kan het zijn beschermende werking uitstekend doen. Parket schuren en lakken, oliën of hardwaxen kan bij ons altijd in vele kleuren. Maak daarom gauw een afspraak met onze parketteurs en kies uw favoriete kleur en middel.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES