Parket schuren en hardwax voor extra bescherming

Parket schuren en hardwax aanbrengen als tweede laag op uw parketvloer is één van onze specialiteiten. Deze totaalbehandeling voor uw houten vloer knapt hem volledig op en laat hem er dus weer schitterend uitzien. Na onze vakkundige parket renovatie zult u merken dat uw houten vloer dus maar weinig onderhoud behoeft waardoor het parket ongelooflijk lang meegaat. Daarnaast kijkt u dus voortaan weer uit op een prachtige parketvloer waarvan uw hele woning opknapt. Het is erg belangrijk om het parket schuren en hardwaxen op tijd te laten verrichten. Op deze manier voorkomt u dat uw vloer te ver doorslijt en dus in zijn geheel moet worden vervangen. Deze tweede laag zorgt dus niet alleen voor extra bescherming maar geeft dus ook een rijkere uitstraling weer van uw parketvloer.

Waarom Parket Schuren en hardwax olie?

We bevelen u parket schuren en hardwax aan omdat dit zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw houten vloer. Het werkt dus als een perfecte aanvulling op het standaard onderhoud van uw parket en voorziet het van een sterke beschermlaag. Een vloer die met hardwax behandeld is kan dus heel goed tegen vocht en vuil, en voorkomt dat dit soort narigheden uw houten vloerdelen kunnen beschadigen. Ook voor het aangezicht is deze professionele behandeling dus een goede keuze. Alle lelijke plekjes worden van het hout afgeschuurd waardoor de vloer er na het waxen dus weer helemaal fris en vernieuwd uitziet. Graag informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden voor uw parketvloer. Neem daarvoor telefonisch contact met ons of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en hardwax olie

Uw parket schuren en het toevoegen van een afdeklaag van hardwax beschermt uw vloer in grote mate dus tegen schade door vocht, vuil, zand en stof. Viezigheid krijgt na de behandeling dus veel minder kans om zich aan de parketvloer te hechten. Het mooie van ons assortiment hardwax is dat het in veel verschillende kleuren te leveren is, en is beschikbaar in zowel mat als zijdemat. Een gewaxte houten vloer is dus ook heel gemakkelijk en snel plaatselijk bij te werken. In het begin zult u wel een gering kleurverschil opmerken, maar dit trekt na verloop van tijd dus helemaal weg. Door regelmatig onderhoud uit te voeren na het schuren en hardwaxen van uw houten vloer kunt u hem dus lang in topconditie houden.

Tips Parket Schuren en hardwax olie

Voor het juiste onderhoud van uw parketvloer na het schuren en hardwaxen geven we u dus graag een aantal tips mee. Zo is het goed schoonhouden van uw houten vloer een echte must. Een onderhouds- en reinigingsmiddel op waterbasis is hierbij onmisbaar en een variant die we hiervoor aanraden is Wax & Clean. Door ook een met alcohol versterkte geconcentreerde reiniger in te zetten maakt  iedere schoonmaaksessie dus helemaal compleet. Na het schoonmaken kunt u een onderhoudsolie van hoge kwaliteit op de vloer aanbrengen, die dus voor extra bescherming van de houten toplaag zorgt. Dagelijks even een bezem of stofzuiger over uw houten vloer halen draagt er dus aan bij dat er minder vuil of stof aanwezig is dat voor problemen in uw vloer kan zorgen.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Wilt u uw parket schuren en hardwax laten aanbrengen in de regio Veenendaal? Dan mag u bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit en maar liefst 30 jaar ervaring in parket renovatie. Op deze manier herstellen we uw beschadigde houten vloer op de manier die hij verdient. Parket Schuren Veenendaal staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en natuurlijk kunt u ons op ieder moment inschakelen voor een kosteloze vloerinspectie bij u thuis. Wilt u liever gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan direct het formulier op onze web-site in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zenden u een betaalbare offerte toe voor top kwaliteit parket schuren en hardwax!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES