Parket schuren en lakken

Graag informeren wij u op de pagina omtrent het parket schuren en lakken door uw lokale specialist. Aan de basis van iedere woning ligt een prachtige vloer. Gaat het om een houten vloer, dan is het belangrijk om van tijd tot tijd te zorgen voor parket schuren en lakken. Voor de wijde regio rond Veenendaal zijn wij dus de experts. We verzorgen voor u dus van top tot teen een parket renovatie en behandeling met het afwerkmiddel van uw wens. Voor het renoveren van uw houten vloer maken we gebruik van de methode stofvrij schuren. Zo kan uw parket snel en dus zonder al te veel hindernissen grondig worden geschuurd en komt er geen viezigheid in de lucht of de omgeving terecht. Het schuren doen we altijd met de beste apparatuur en materialen, zodat u dus volledig kunt rekenen op het meest prachtige eindresultaat.

Waarom uw Parket Schuren en lakken

Regelmatig onderhoud door het schoonvegen en dweilen van uw parket draagt al enorm bij aan het behoud van uw vloer. Op een bepaald moment kan het ook noodzakelijk zijn om uw parket te laten schuren en opnieuw in de lak te zetten. Dit is onder meer het geval wanneer er kringen van vocht, verkleuringen of slijtsporen in het hout aanwezig zijn. Een vakkundige schuurbeurt in ongeveer drie schuurgangen haalt al dit soort beschadigingen moeiteloos weg. Om de meest optimale conditie voor uw houten vloer te bereiken kiest u daarna dus voor het aanbrengen van een hoogwaardig afwerkmiddel. Een erg populaire variant is het toevoegen van parketlak. Kortom wanneer u kiest voor parket schuren en lakken dan is uw vloer ruim 10 jaar vrij van onderhoud en kan deze dus weer tegen een stootje!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en lakken

Het mooie van onze totaalbehandeling parket schuren en lakken is dat hiermee vrijwel alle sporen van beschadiging of ontsiering uit uw houten vloer kunnen worden gehaald. De toplaag van uw vloer wordt geheel geëgaliseerd en is klaar voor een afdeklaag. Deze afdeklaag is dus verkrijgbaar in glans, mat en in een grote hoeveelheid aan prachtige kleuren. Het aflakken van uw houten vloer maakt uw parket dus zichtbaar mooier en vormt daarnaast een krachtige bescherming tegen stof, zand, vloeistoffen en vuil. Ook is parket schuren en lakken een handige manier voor het wegwerken van kleurverschillen op uw houten vloer. Om direct een afspraak of een vloerinspectie in te plannen kunt u ons dus altijd bellen of mailen!

Tips Parket Schuren en lakken

Is uw parket geschuurd en gelakt? Dan houdt het onderhoud daar dus nog niet op! We raden u aan om iedere dag de vloer even schoon te vegen met een borstel of stofzuiger. Daarnaast is het goed om met enige regelmaat het parket lichtvochtig te reinigen. Hiervoor kunt u dus het beste een parketreiniger gemixt met water gebruiken. Om de houten vloer ook wat te voeden is het gebruik van polymeer een goede keuze. Hierna kunt u het parket dus dweilen en vervolgens laten opdrogen. Na deze schoonmaakbeurt kan uw houten vloer er voorlopig weer even tegenaan! Wilt u precies weten welke reinigingsmiddelen we aanraden bij een gelakte parketvloer? Vraag het dan dus even aan onze parketteurs!

25 Jaar ervaring in parket renovatie

Bij Parket Schuren Veenendaal beschikken we over 25 jaar ervaring in parket renovatie en onderhoud. We zijn er voor het uitvoeren van een complete behandeling van uw houten vloer. We zorgen hierbij niet alleen voor stofvrij schuren in Veenendaal, maar ook voor een vakkundige bescherming van het geschuurde parket. Hierbij heeft u altijd een ruime keuze uit diverse kleuren en beschermmiddelen van uitsluitend de hoogste kwaliteit. We werken in Veenendaal en wijde omtrek en zijn ook de specialist voor uw parket schuren en lakken in Ede, Barneveld, Wageningen, Tiel en Wijk bij Duurstede. Uiteraard zijn al onze parketteurs gecertificeerde vakmannen.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES