Parket schuren en oliën

Graag informeren wij u op deze pagina uitgebreid over parket schuren en oliën. Een houten vloer in uw woning is prachtig, maar dus niet wanneer u er steeds meer sporen van slijtage op kunt zien. Het is dan tijd voor parket schuren en oliën door de meester parketteurs van Parket Schuren Veenendaal. We regelen dus de complete behandeling van uw houten vloer waar hij onmiddellijk van op zal knappen. In drie à vier schuurgangen van grof naar middel en fijn schuren we uw parketvloer helemaal glad. Dit behelst overigens alleen de bovenste laag van uw houten vloer. De toplaag schuren is dus voldoende voor het weghalen van alle voorkomende ontsieringen en beschadigingen, zoals vochtkringen, verkleurde gedeeltes in het hout, deuken, putjes en diepere krassen. Door uw vloer vervolgens te oliën wordt het hout dus volledig opgeknapt en ziet het er haast als nieuw uit.

Waarom Parket Schuren en oliën

Het parket schuren en oliën Veenendaal maakt uw houten vloer een lust voor het oog en zorgt er daarnaast dus voor dat hij voortaan weer op en top beschermd is tegen nieuwe vervuilingen en schade. Uw parketvloer zal dus voortaan niet snel meer gaan slijten en ook een ongelukje als het omstoten van een beker drinken zal dus niet gauw voor problemen op de vloer zorgen. Deze vorm van professionele parket renovatie maakt uw vloer bovendien een stuk duurzamer en helpt u voorkomen dat u binnenkort in de buidel moet tasten voor een geheel nieuwe parketvloer. Het is dus verstandig om niet af te wachten hoe uw houten vloer zich verder zal ontwikkelen, maar kunt dus beter direct het team van Parket Schuren Veenendaal in te zetten!

Parket schuren en oliën
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en oliën

Uw parket laten schuren en opnieuw laten oliën laat hem er dus weer helemaal als nieuw uitzien. Daarnaast wordt met de hoogwaardige oliesoorten die wij gebruiken de natuurlijke en matte pracht van het hout beter zichtbaar. Uw parket schuren en oliën is tevens de ideale manier om uw houten vloer een nieuwe uitstraling en een ander kleurtje te geven. U kunt dus namelijk uit vele prachtige tinten kiezen, die wij vervolgens zorgvuldig voor u op het parket aanbrengen. Is uw vloer eenmaal geolied? Dan is hij dus lokaal uitstekend zelf te onderhouden, waarbij er overigens dus geen verschil in kleur of glans waar te nemen is.

Tips Parket Schuren en oliën

Als uw parket geschuurd en geolied is zal hij dus een stuk minder stof en vuil aantrekken. Om de aanwezige viezigheid op de vloer nog verder te reduceren raden we u dus aan om dagelijks het parket te bezemen of te stofzuigen. Verder is goed onderhoud dus van groot belang voor de instandhouding van uw kwaliteitsvloer. Gebruik hiervoor een intensiefreiniger, een vlekkenverwijderaar en dus een hoogwaardige onderhoudsolie. Dit geeft uw houten vloer dus  de totale onderhoudsbeurt die hij nodig heeft om mooi, duurzaam, schoon en in top kwaliteit te blijven. Bij een geoliede vloer is het dus belangrijk om vlekken direct te verwijderen. Zo voorkomt u dus dat ze in het hout kunnen trekken en dus voor lelijke plekken zorgen.

25 Jaar ervaring in parket renovatie

Uw specialistische team van Parket Schuren Veenendaal beschikt dus over ruim 25 jaar ervaring in parket renovatie. Er is nog nooit een houten vloer geweest die we niet konden herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Daarom zijn we ook voor u dus altijd de juiste keuze. Bij ons parket herstel in de provincies Utrecht en Gelderland werken we met enkel de beste schuurapparaten en materialen. Zo verkrijgt u dus precies de vloer die u wenst en verdient. Mail of bel ons gelijk en vraag dus een offerte aan voor professioneel parket schuren en oliën in uw woning!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES