Parket schuren Wageningen

Stofvrij parket schuren Wageningen? Dan zit bij ons dus helemaal goed! Als specialist in parket schuren in Wageningen en omgeving zijn wij dus op ieder moment de beste keuze voor uw vloerrenovatie. Van een knus appartement met een parketvloer tot een statig oud herenhuis met een authentieke houten vloer. Wij herstellen iedere soort vloer van hout dus tot in de puntjes. Uw parket krijgt zo dus weer helemaal zijn originele schoonheid terug, zonder ingrijpende maatregelen. Onze methode van stofvrij parket schuren Wageningen is dus een extra prettige manier om dit te doen. Het zorgt er dus voor dat er geen los stof of houtgruis door de kamers zweeft en houdt u woning dus lekker schoon. Bijkomend voordeel is dat het parket sneller kan worden geschuurd.

Waarom kiezen voor parket schuren Wageningen?

Het mooie van parket schuren Wageningen is dat u hiermee dus fors kunt besparen. In plaats van een compleet nieuwe houten vloer te laten leggen kunt u doorgaans volstaan met een gedegen renovatie van uw huidige parket. Door het schuren wordt uw parketvloer egaal gemaakt en dus ontdaan van ongewenste elementen als vochtkringen, verkleuringen en andere schade. Krassen, deuken en putjes worden dus moeiteloos verwijderd met de professionele behandeling door onze ervaren parketteurs. Hiervoor maken ze dus gebruik van enkel de beste apparaten en materialen waarmee een hoogwaardige houten vloerrenovatie kan worden bereikt. Wilt u dus weten wat de mogelijkheden van uw parketvloer schuren in uw woning in Wageningen zijn? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Parket schuren Wageningen
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Elke renovatie begint dus met parket schuren Wageningen, maar dat is natuurlijk niet het enige wat wij voor u doen. U mag namelijk tevens rekenen op een totaalbehandeling van uw houten vloer. Dit houdt dus in dat we na het stofvrij schuren aan de slag gaan met het behoud van het resultaat van het schuren. Hierbij kunt u onder meer voor oliën kiezen. De hoogwaardige olie wordt op de juiste manier en dus volledig dekkend op uw parket aangebracht, teneinde het gehele hout van een beschermlaag te voorzien. De olie is dus in een groot aantal kleuren verkrijgbaar en brengt een mooie natuurlijke en matte finish op het hout aan. Bel ons direct voor advies op maat omtrent de mogelijkheden voor parket schuren en oliën!

Parket schuren en lakken

Zou u na het parket schuren Wageningen uw houten vloer onbehandeld laten, dan zou hij dus binnen de kortste keren weer opnieuw beschadigen. Zonder het toevoegen van een beschermend middel is uw houten vloer dus ontzettend kwetsbaar en zeer ontvankelijk voor slijtage en ontsieringen. Regel daarom direct een complete parket renovatie met behulp van parket schuren en lakken. We brengen dan precies de kleur die u wenst in een aantal lagen parketlak aan op het hout. Nadat de lak opgedroogd is, is uw houten vloer dus goed bestand tegen invloeden van buitenaf, waaronder vuil, stof en water. Maak daarom dus direct een afspraak met onze parketteurs per mail of telefoon en laat dus ook uw parketvloer in Wageningen grondig onder handen nemen!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES