Parket schuren Wijk bij Duurstede

Parket schuren Wijk bij Duurstede voor een renovatie door uw lokale parket specialist. Iedere parketvloer is mooi wanneer hij er pas net ligt. Intensief gebruik door de jaren heen maakt echter dat er dus steeds meer sporen van slijtage en tekenen van vervuiling zichtbaar worden. Parket schuren Wijk bij Duurstede is dan dus een goed idee. Deze complete renovatie van uw houten vloer door de professionals zorgt er dus voor dat oude lagen lak, maar ook vuil, vochtvlekken en slijtplekken van uw parket worden verwijderd. Een toevoeging van nieuwe en hoogwaardige lak, olie of hard-wax maakt de behandeling dus compleet. Uw parketvloer ziet er na onze vakkundige reparatie en renovatie dus weer als nieuw uit en staat weer garant voor ultiem woongenot. Tijdig uw parket schuren zorgt er dus voor dat hij nog langer meegaat.

Waarom parket schuren Wijk bij Duurstede?

Parket schuren Wijk bij Duurstede door onze gespecialiseerde parketteurs is dus de beste beslissing die u voor uw vloer kunt maken. Onze jarenlange ervaring heeft ons gemaakt tot echte kenners van houten vloeren. Voor een volledige opknapbeurt van uw parket zit u bij ons dus zeker goed en hierdoor kan uw houten vloer er dus weer jaren tegenaan. We werken met stofvrij schuren, wat een heel prettige manier is om uw parket te renoveren. Zowel de omgevingslucht als de vloer zelf blijft hierdoor dus netjes en schoon, doordat al het losse vuil direct wordt afgezogen. Bovendien maken we dus altijd gebruik van de meest hoogwaardige afwerking producten en de beste apparatuur, zodat uw vloer er dus met grote sprongen op vooruit gaat.

Parket schuren Wijk bij Duurstede
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Voor uw parket schuren Wijk bij Duurstede heeft u bij ons dus altijd meerdere opties. Eén hiervan omvat het parket schuren en oliën. Dit is onder meer dus het middel dat we altijd aanraden in woningen met een vloerverwarming. Doordat parketolie namelijk bestand is tegen flinke schommelingen in de temperatuur werkt het dus heel goed samen met de verwarming. Parket schuren en oliën werkt dus ook alle voorkomende kleurverschillen op uw houten vloer weg en is tevens de juiste keuze bij flink vervuild parket. Een goede laag olie op uw vloer maakt hem dus mooi mat en is leverbaar in allerlei leuke kleuren. Na het uitharden zorgt het middel er dus voor dat een degelijke bescherming ontstaat van het hout tegen vlekken, vocht en vuil.

Parket schuren en lakken

Parket schuren Wijk bij Duurstede kunnen we dus ook voor u uitvoeren door het vervolgens te lakken. De hoge kwaliteit parketlak die wij hiervoor dus gebruiken maakt uw houten vloer extra slijtvast en dus een stuk beter bestand tegen nieuwe beschadigingen en vervuilingen. Daarnaast wordt uw parketvloer er ook gewoon een stuk mooier van. Door dus te kiezen uit één van de vele mooie kleuren lak geven we de parketdelen een fraaie en dus een frisse nieuwe tint, waarmee u tevens uw kamers van een vloermetamorfose kunt voorzien. Vraag dus vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor het parket schuren en lakken via onze web-site, per mail of via de telefoon. Weet u al precies wat u wilt? Plan dan dus gelijk uw specialistische parket renovatie in Wijk bij Duurstede in!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES