Parket Schuren door uw lokale parketspecialist

Parket schuren in Veenendaal of omgeving is soms hard nodig, zeker wanneer uw houten vloer steeds meer tekenen van slijtage of zelfs beschadigingen begint te vertonen. Weet dan dat uw parketvloer bij ons team altijd in goede handen is. We zijn de regionale parket expert met een enorme ervaring in het vak en zijn altijd snel in te huren voor de vakkundige renovatie van uw houten vloer. Onze werkwijze gaat uit van stofvrij schuren. Dit is een heel aangename manier van werken, omdat al het losse stof en houtdeeltjes al tijdens het schuren worden opgezogen. We hoeven hierdoor niet constant te pauzeren terwijl het stof gaat liggen, maar kunnen gewoon door blijven gaan. Een groot voordeel is dat we het schuren van uw houten vloer hierdoor sneller gedaan krijgen. Parket schuren Veenendaal adviseert u graag over de mogelijkheden.

25 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen

Met ons bedrijf hebben we al weer meer dan 25 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen. We draaien onze handen nergens voor om en gaan ook bij u thuis graag aan de slag om uw parket op te knappen via de houten vloer schuren. Hierbij is het een prettige gedachte dat u altijd kunt vertrouwen op 100% maatwerk. Geen enkele parketvloer is immers hetzelfde. Verder hebben onze parketteurs stuk voor stuk gecertificeerd. Daarnaast zijn we een erkend vakbedrijf, zodat u altijd zeker bent van een kwalitatief hoogstaande parket renovatie in uw woning. Bij het parketvloer schuren gebruiken onze parket specialisten uitsluitend de beste apparatuur en materialen, waarmee succes gegarandeerd is en het resultaat verbluffend.

Parket Schuren en Lakken

Parket laten schuren in uw woning zorgt voor een onmiddellijke optische verbetering van uw vloer. De schitterende aanblik van een parketvloer die als nieuw oogt kan worden versterkt door het laten aanbrengen van lak. Hiervoor heeft u bij het team van Parket Schuren Veenendaal altijd een zeer ruime keuze. Uw parket schuren en lakken kan in zowel glans als mat en dit gebeurt altijd een meerdere lagen. Op deze manier wordt echt de hele vloer bedekt met een mooie en nuttige beschermlaag. Zodra de lak uitgehard is, is uw parket klaar om beschadigingen en ontsieringen als gevolg van lekkages, verplaatste meubels en hakschoenen tegen te gaan. Het schuren van uw parketvloer is verder ook belangrijk om hem in de beste conditie te houden. Zonder regelmatige renovatie zou uw parket namelijk al snel aan vervanging toe zijn.

Parket schuren en Oliën

Oneffenheden en slijtagesporen op uw parketvloer worden direct aangepakt wanneer u kiest voor uw parket schuren in de regio Veenendaal. Het aanbrengen van hoogwaardige kwaliteit parketolie is een fraaie keuze als u de natuurlijke uitstraling van het hout van zijn beste kant wilt belichten. Net als bij lakken kan ook het oliën in een aantal verschillende kleuren. Zodra de olie droog is zal uw parketvloer uitstekend bestand zijn tegen stof en vuiligheid. Daarnaast kunt u ook kiezen voor parket schuren en oliën als u een geheel nieuwe kleur aan uw vloer wilt laten toevoegen. Onze parketteurs staan klaar om de diverse opties met u te bespreken, dus neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier, de telefoon of mail!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en Hardwax

Voor sommige mensen is juist parket schuren en hardwax de ideale methode om de bestaande houten vloer te renoveren. Als dit ook voor u geldt, neem dan direct contact met onze medewerkers op en plan een afspraak in. Hardwax is als een soort gulden middenweg tussen lakken en oliën in, en draagt de positieve punten van de beide beschermmiddelen met zich mee. Een bijkomend voordeel is dat hardwax ook heel goed plaatselijk kan worden bijgewerkt. Een kleine kras of miniem spoortje van slijtage is dus razendsnel weg te werken. Na verloop van tijd kleurt de gehele gewaxte vloer mee naar de kleur die u heeft geselecteerd. Een geschuurde parketvloer met een toplaag van hardwax is uitstekend beschermd tegen vocht en vuil en zal daarnaast minder snel opnieuw beschadigen.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Onze geheel vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie maakt direct duidelijk hoe het momenteel gesteld is met uw parketvloer. Parketvloeren worden gemaakt van houtsoorten van de beste kwaliteit. In de meeste gevallen zijn ze dan ook dik genoeg om door ons te laten schuren. Tijdens ons bezoek leggen we u graag uit welke keuzemogelijkheden er zoal zijn bij uw houten vloerrenovatie. De optie van uw voorkeur zullen we vervolgens verwerken in onze offerte op maat. Uiteraard leveren we onze professionele parket schuur service altijd tegen de beste prijs en komt u nooit voor verrassingen te staan. Om gelijk een vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis in te plannen kunt u ons altijd even bellen of mailen!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES