Parket Schuren Barneveld

Welkom bij de pagina over Parket Schuren Barneveld. Wilt u uw parketvloer in Barneveld weer op zijn mooist maken? Dan bevelen we u graag parket schuren Barneveld aan. Deze methode kan worden ingezet bij het merendeel van de houten vloeren. Voorwaarde is dan wel dat de bestaande houten vloer nog dik genoeg is. Het schuren van parket gebeurt bij ons altijd vakkundig en volledig. Geen enkel plekje van de vloer wordt overgeslagen en een heel dun stukje van de bovenlaag van het hout wordt weggeschuurd. Dit zorgt al voor een wereld van verschil, want waar net daarvoor nog allerlei krassen, deuken of verkleurde vlekken in het hout zaten, ligt nu weer een mooie gladde parketvloer. Niet alleen ziet de vloer er weer pico bello uit, ook wordt het gebruik van de vloer een stuk veiliger. U kunt niet meer blijven haken en dus weer ongehinderd lopen op de geëgaliseerde parketvloer.

Waarom parket schuren in Barneveld?

Parket schuren Barneveld is de ideale manier om het beschadigde hout van uw vloer weer helemaal op te frissen, aan te passen aan uw huidige smaak en vooral ook te laten herstellen. Een professionele schuurbeurt van de vloer door onze top parketteurs gebeurt in een aantal gangen. In een gemiddelde woning zijn 3 tot 4 schuurgangen voldoende om alle lelijk geworden plekken en beschadigingen te renoveren. Daarnaast is ons parketbedrijf ook de juiste keuze voor het afwerken van uw geschuurde parket. Met altijd ruim 50 soorten hardwax, lak en olie op voorraad valt er bij ons dus altijd voldoende te kiezen. De toevoeging van één van deze middelen zorgt ervoor dat uw houten vloer op de juiste manier wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen en verkleuringen. Wilt u dit dus ook in uw woning? Kies dan voor parket schuren Barneveld door ons gespecialiseerde en betrokken team!

25 jaar ervaring als meester parketteur in Barneveld

Wilt u uw Parket Schuren in Barneveld? Neem dan zeker geen genoegen met een onervaren bedrijf, maar laat het uitvoeren door een parketspecialist met de juiste expertise. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring als meester parketteur in Barneveld en omgeving en kunnen al op korte termijn voor u aan de slag om uw houten vloer in Barneveld perfect te herstellen. Wilt u meer weten over onze vele mogelijkheden van Parket Schuren Barneveld? Neem dan onmiddellijk contact met ons op per mail of telefoon!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Kiest u voor een houten vloerrenovatie door de experts van Parket Schuren Barneveld, dan luisteren we natuurlijk altijd goed naar uw wensen. Misschien kiest u bijvoorbeeld wel voor parket schuren en oliën. Nadat uw parket geschuurd en gepolijst is wordt de olie in de gewenste kleur moeiteloos en in soepele bewegingen verspreid over het mooie egale hout. Kies er dus altijd voor om dit door een vakman te laten doen, zodat u zeker weet dat het goed gebeurt. Het moet namelijk niet zo zijn dat op het ene gedeelte extra veel olie wordt aangebracht en dat er op andere gedeeltes vrijwel niets ligt. Door parket schuren en oliën wordt de fraaie natuurlijke en gematteerde look van het hout opnieuw bevestigd en wordt het originele patroon van het parket dus beter zichtbaar. Daarnaast zorgt het voor een optimaal dekkende bescherming tegen o.a. vlekken, vuil en vocht.

Parket schuren en lakken

Een prachtige renovatie van uw houten vloer kunnen we natuurlijk ook voor u verzorgen met parket schuren en lakken. Kies hierbij wederom voor een laksoort in de kleur die goed bij uw interieur past, zodat een fraai geheel zal ontstaan. Met tientallen varianten in onze collectie zit er altijd wel iets bij voor u! Parket schuren en lakken maakt dat zelfs de meeste vervuilde en verontreinigde houten vloer terug wordt gebracht naar zijn oorspronkelijke staat. Na de schuursessie in uw woning brengen we uw gekozen laksoort aan in een aantal zeer dunne lagen. Tussentijds polijsten we de vloer telkens even op, voor een optimale samenwerking tussen de lak en het hout van uw vloerdelen. Ook lakken beschermt uw parketvloer op dus ongekende wijze tegen nieuwe ontsieringen en schade. Wilt u gelijk een afspraak maken met de specialisten van parket schuren Barneveld? Bel ons dan direct!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES